Wie we zijn 

Team enthousiaste leerkrachten

Rietje Goosen is de enthousiaste persoon achter Jufjuf. Ze werkt samen met collega leerkrachten met een passie voor uitdagend, belevend, coöperatief maar vooral bewegend leren. We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de dagelijkse onderwijspraktijk met bewegend leren en kinderen op een leuke en gezellige manier laten leren én ..... met enorme leerresultaten. Daarom willen ze graag collega's en onderwijsprofessionals in het basisonderwijs inspireren en uitdagen om bewegend leren in de klas in te voeren.

 

Achtergrond Rietje Goosen

Rietje is leerkracht in het basisonderwijs in het Brabantse Middelrode. Haar passie is kinderen in een korte periode in hun kracht zetten. Het is prachtig om te zien hoe kinderen zich kunnen herpakken en zich weer in een snel tempo gaan ontwikkelen. Na een opleiding motorisch remedial teacher blijft Rietje het bewegen en leren een prachtige combinatie vinden die geweldige resultaten oplevert. Door bewegend, coöperatief en kleurrijk te leren gaan kinderen weer met plezier ontdekken en ontwikkelen.

 

Artikelen

Ervaring

 

De basis van Rietje haar werk is gelegd tijdens de kleuterleidsteropleiding. Daar heeft ze door goed te leren observeren altijd aansluiting gezocht bij de ontwikkeling van het kind. Na 25 jaar ervaring in het kleuteronderwijs, waar de motorische ontwikkeling en de breinontwikkeling een stevige basis legt voor het verdere leerproces, ziet ze ondersteund door de wetenschap dat deze bouwstenen voor de verdere ontwikkeling van essentieel belang zijn. Ze draagt deze kennis steeds uit in haar werk. Ze begeleidt kinderen met arrangementen, geeft workshops aan leerkrachten en is spreker op congressen o.a. bij Medilex.  

Workshopleiders

Collega leerkrachten waar Rietje mee samenwerkt.

Brenda Hooijmans-van der Steen

Mirrin Leemans-Dekkers

Janneke van Zandbeek

SAMENWERKINGSPARTNERS

 

> BOERplay
> Uitgeverij Zwijsen

 

 

CONTACT

Rietje Goosen
E-mail: rietje@jufjuf.nl
Mobiel: 06-13316579

SOCIALE MEDIA