Wie we zijn

Rietje Goosen en Janneke van Zandbeek zijn de enthousiaste personen achter Jufjuf. Leerkrachten met een passie voor uitdagend, belevend, coöperatief maar vooral bewegend leren. Ze hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de dagelijkse onderwijspraktijk met bewegend leren en kinderen op een leuke en gezellige manier laten leren én ..... met enorme leerresultaten. Daarom willen ze graag collega's en onderwijsprofessionals in het basisonderwijs inspireren en uitdagen om bewegend leren in de klas in te voeren.


Rietje GoosenRietje Goosen (1966)
Leerkracht in het basisonderwijs in het Brabantse Sint-Michielsgestel. Mijn passie is kinderen in een korte periode in hun kracht zetten. Het is prachtig om te zien hoe kinderen zich kunnen herpakken en zich weer in een snel tempo gaan ontwikkelen. Na een opleiding motorisch remedial teacher blijf ik het bewegen en leren een prachtige combinatie vinden die geweldige resultaten oplevert. Door bewegend, coöperatief en kleurrijk te leren gaan kinderen weer met plezier ontdekken en ontwikkelen.

Meer weten over de werkervaring en opleiding van Rietje? Kijk op LinkedIn.

Janneke van ZandbeekJanneke van Zandbeek (1978)
Leerkracht in het basisonderwijs in het Brabantse Sint-Michielsgestel en omstreken. Mijn passie en gedrevenheid kan ik volledig kwijt in het werken met kinderen. Ik sta voor effectief, creatief, ontdekkend en inspirerend onderwijs en breng dit dan ook elke dag in de praktijk.

Meer weten over de werkervaring en opleiding van Janneke? Kijk op LinkedIn.